Rólunk

Nyomtat
PDF

CÉGISMERTETŐ

Gazdasági tevékenységünket 1989-ben kezdtük, amikor is a rendszerváltás után Magyarországon – magánvállalkozásként - elsőként kaptuk meg a lőfegyver-lőszerforgalmazási engedélyt.

Megnyitottuk a Harmónia első vadászboltját, mely kezdete volt egy cégcsoport kialakításának. Ez a folyamat napjainkban is tart: ma 19 vadászbolttal és egy nagykereskedelmi egységgel a legnagyobb lőfegyvert, lőszert és optikai eszközöket, éjjellátókat, valamint vadászati kiegészítőket, ruházatot forgalmazó szervezet vagyunk Magyarországon, de az idők folyamán tevékenységi körünk jelentősen bővült.

Fontos dátum cégünk életében 1993. május 04., ekkor ugyanis eddigi tevékenységünket figyelembe véve az NGKM Engedélyezési Hivatala a Honvédelmi Operatív Bizottság határozata alapján megadta a haditechnikai eszközök kereskedelmére vonatkozó tevékenységi engedélyt export-import relációra.

Ennek birtokában cégünk nemzetközi kapcsolatait is jelentősen tudta bővíteni és ettől az időponttól kezdve nem csak importtal, hanem export tevékenységgel is foglalkozunk. Így komoly üzleti kapcsolatokat sikerült kialakítani ukrán és román partnerekkel is.

A már megbízhatóan működő partneri kapcsolatok adta lehetőségeket kiaknázva a polgári felhasználású termékek mellett elkezdtük a kifejezetten haditechnikai rendeltetésű termékek forgalmazását illetve beszállítását a katonai, rendvédelmi szervek részére.

A védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra szánt áruk, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök, kényszerítő eszközök forgalmazása is nagy jelentőségű cégünk életében. Természetesen ez a folyamat nem ment zökkenők nélkül, de az eltelt több mint 18 év alatt mondhatni ideális munkakapcsolatot sikerült kiépítenünk a hatóságokkal is és egymás munkáját kölcsönösen segítve fejlődtünk. Az eltelt időszak alatt - elsősorban a nagyságunknak köszönhetően - több külföldi lőfegyver-, lőszer-, optikai eszközöket és a fentebb említett haditechnikai eszközöket forgalmazó céggel alakítottunk ki gyümölcsöző kapcsolatot. Ezen kapcsolatok közül (főleg a vásárlásaink és megbízhatóságunk révén) cégünket többen megbízták magyarországi kizárólagos képviseletük ellátásával.

A Harmónia által képviselt világhírű cégek közé tartozik például:

Lőfegyverek:

Ceska Zbrojovka (cseh fegyverek, marok-, légfegyverek, alkatrészek),

Zbrojovka Brno (cseh fegyverek),

Sako-Tikka (finn fegyverek),

Smith & Wesson (USA marokfegyverek),

Springfield (USA marokfegyverek),

Taurus (brazil marokfegyverek),

Krieghoff (német exkluzív fegyverek),

Lőszerek:

Sellier & Bellot (cseh lőszerek),

Sako (finn lőszerek),

RUAG Dynamit Nobel (német lőszerek),

Egyéb:

Hammerli (svájci lég- és sportfegyverek),

Zeiss (német távcsövek, éjjellátó berendezések),

Hoernecke (német gázspray).

Nem kis büszkeséggel jelenthetjük ki, hogy az optikai nagyhatalomnak számító Zeiss is nekünk szavazott bizalmat, olyannyira, hogy a sokáig kizárólag hadi felhasználásra kerülő Night Vision éjszakai látókészülékkel is kiszolgált bennünket.

Széles termékskálával – a lőszerektől kezdve a védelmi, kényszerítő, bűnfelderítő eszközökön át a felderítő eszközökig – megrendelőink sokrétű igényét ki tudjuk elégíteni.

Mivel a kezdetek óta forgalmazunk számítástechnikai eszközöket is, természetesen a tevékenységünk folyamán a legmodernebb számítástechnikai berendezések és szoftverek állnak rendelkezésünkre. Saját szerverünk van, 22 számítógép terminál összekötésével hálózatban dolgozunk, magasan kvalifikált személyi és technikai állományunk lehetővé teszi bármely hiba azonnali és szakszerű, házon belüli elhárítását.

Cégünk komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy munkánkat minél magasabb színvonalon végezhessük. Ennek eredményeképpen a Harmónia 91 Kft. 2006. óta rendelkezik ISO 9001:2000 minősítéssel és NATO beszállításra alkalmas határozattal. Jelenleg folyamatban van a Minősített NATO beszállítói határozat megszerzése. Bejegyzésre kerültünk a Közbeszerzések Tanácsa által vezetett minősített ajánlattevők listájába.

Évek óta rendszeresen indulunk hazai pályázatokon, és az elért eredmények alapján kijelenthetjük, hogy jó arányban nyújtunk be sikeres ajánlatokat A katonai, illetve haditechnikai tendereken való részvételünk is egyre jelentősebb.

Ma már állandó partnerei vagyunk az alábbi szerveknek:

- ORFK

- Megyei RFK-k

- REBISZ

- VPOP

- Határőrség

- BVOP

- Honvédelmi Minisztérium

Tisztelettel:

HARMÓNIA 91 Kft.

Miskovics György

ügyvezető igazgató

LE CHAMEAU

HAMAROSAN A BOLTJAINKBAN!


Sellier&Bellot

 

RWS lőszerek

AJÁNLATUNK


Harmónia 91 Kft.
4025 Debrecen Széchenyi u. 10.
Telefon: 06-52-430-468
Fax: 06-52-412-633