Fegyverek - Ceska Zbrojovka

A CZ termékeit a Harmónia Vadászboltok 1991 óta képviselik.

A gyártó honlapjának elérése:      Vissza:      CZ árlista:

Termékeink : vadászfegyverek, maroklõfegyverek, légfegyverek


Vadászfegyverek:             -ZKM 452              -CZ 527

                                           -CZ 550                  -CZ 555

ZKM 452 Standard

A CZ 452 ZKM gyors, és könnyen kezelhető, a hátsó irányzék a lövési távolság széles skálája szerint állítható, könnyen felszerelhető rá a céltávcső, a kezelőszervek könnyen elérhetőek, és könnyű őket kezelni. Állítható az elsütőerő, az ütőszerkezet állapotát a kakas jelzi, könnyen szétszerelhető bármiféle szerszám nélkül a tisztításhoz, vagy a karbantartáshoz.Magas fokú pontosság, hosszú élettartam, kitűnő funkcionális megbízhatóság jellemzi e fegyvercsaládot még különféle típusú lőszerek használata mellet is.
Kaliberek : .17 .22 LR .22 WMR


CZ 527

A CZ 527 egy jó súlyeloszlású fegyver, és gyorsan, könnyen lehet kezelni. A céltávcsövet könnyedén fel lehet rászerelni. Akezeloszerveket könnyen lehet kezelni, és jól elérheto helyen vannak, (zárdugattyú kallantyú, gyorsítószerkezet, biztosító, tárakasztó). Teljes mértékben állítható elsütobillentyu, gyorsítóval együtt. A kakas jelzi, az ütoszerkezet állapotát. Könnyen szétszerelheto a tisztításhoz, és a rutin-karbantartához, mely bármiféle szerszám nélkül kivitelezheto. Magas fokú pontosság, hosszú élettartam, kituno funkcionális megbízhatóság jellemzi minden környezetben, még különbözo típusú gyártók által gyártott, különbözo lövedéktípusú loszerek használata mellett is.
Kaliberek : .22 Hornet 222 Rem 223 Rem


CZ 550

Ez a fegyver a Ceska Zbrojovka tradicionális termékskálájához tartozik Az idõtálló karakterû Mauser 98-as típusú zárdugattyú a modern gyártási technológiákkal , és az alkalmazottak professzionális hozzáállásával együtt segített kialakítani egy megbízható, hosszú élettartamú és pontos fegyvert. A puska kompakt gyorsítós egybillentyûs rendszerbõl áll, ez csatlakozik a csõszerkezethez. A CZ 550 fegyverek két-pozíciójú, hagtalan biztosítóval vannak felszerelve. A CZ 550 Standard tipus diófa tussal van szerelve, pofadék nélkül A CZ 550 Luxus a Bajor stílusú pofadékos diófa tus szellõzõ gumi tusvéggel van ellátva. A CZ 550 MC verzió a Monte Carlo tipusú tusban különbözik az elõzõ verziótól.
Kaliberek : 22-250 Rem 243 Win 6.5x55 270 Win 7x64 308 Win 30-06 9.3x62 300 Win Mag


Maroklõfegyverek:                   -CZ 75               -CZ 83               -CZ 85

                                                    -CZ 97               -CZ 100             -CZ 110

CZ 75 B

Tradicionális marokfegyver, a világ sok országában közkedvelt szolgálati, sport, és önvédelmi használatra is. Nagy kapacitású, duplasoros tár, kényelmes markolat, a célzás nélküli (kapáslövés) lövészetnél is jó eredmények jellemzik.Kis húzóerő az elsütőbillentyű elsütéséhez, nagy pontosság, hosszú élettartam, és kitűnő megbízhatóság jellemzi, - még különféle típusú lőszerek használata mellett is.A szán nyitva marad, miután az utolsó lőszert kilőtték a pisztolyból, az irányzékok fel vannak szerelve egy 3-részes világító rendszerrel a rossz látási körülmények melletti jobb célzás érdekében.A pisztoly megfelelő a COMBAT lövészetre.A pisztoly verziók eltérnek kaliberben, méretben, súlyban, tárkapacitásban, az elsütőbillentyű kezelésében, a biztonsági elemekben, a külső kidolgozásban, a markolat típusában, és más specifikus változtatásokban.A CZ 75 termékskála pisztolyai fél-automaták, zárt töltényűrrel.
Kaliberek : 9mm Luger 9x21 40.S&W 45 ACP


Légfegyverek:          -Slavia 625              -Slavia 630          -Slavia 631

Slavia 631

A csõletörés biztosítóval ellátott, letörhetõ csövû, légfegyveres céllövészetre és sportlövészetre szánja a gyártó. A dizájn is erre a célra lett kialakítva. A robosztus tus bükkfából készül mûanyag tusvéggel. A tok gyárilag van kialakítva az irányzék illetve a távcsõ felszereléséhez.


lap tetejére