CZ 600

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Alpha
Ergo
Lux
Range
Trail

RENDKÍVÜLI PONTOSSÁG

Az ALPHA, LUX és ERGO modellek három lövésből 100 m-en garantáltan 1 MOA alatti pontosságúak, amíg a RANGE modell kiemelkedő 0,75 MOA alatti értéket teljesít 5 lövésből. A kompakt TRAIL változat garantáltan 2 MOA pontosságú eredményt ért el a tesztek során. Minden modellt magas minőségű verseny lőszerrel teszteltünk.

SZABADALMAZTATOTT ELSÜTŐMECHANIZMUS

A felhasználó által könnyen beállítható egy- vagy kétállású elsütőszerkezet új fejlesztés eredménye, amely négyféle erősségben variálható, anélkül, hogy el kellene távolítani a tokszerkezetből.

HAGYOMÁNYOS BIZTONSÁGI KIALAKÍTÁS

 

A szabadalmaztatott biztosító függőlegesen helyezkedik el a markolat tetején, a könnyű hozzáférés és a megbízható használat érdekében. Egy gyors lenyomással oldódik ki, és teljesen hangtalan működést tesz lehetővé.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŐ CSŐ

A kaliberre optimalizált hosszúságú, nagy pontosságú csövek CZ hidegen kovácsolt gyártástechnológiával készültek, melyek menetes véggel vannak ellátva a különböző tartozékok felszerelésének érdekében.


60°-os zárdugattyú

A zárkar rövidebb elfordulási szöge lehetővé teszi

a gyors és kényelmes működtetést anélkül,

hogy a felszerelt távcsőbe ütközés veszélye fennállna.

Zárható tár

Rajtad múlik, hogyan használod.

Működhet úgy, mint egy normál tár,

vagy lezárhatod és fix tárként használhatod.

Szabványosított rögzítőfelület

A CZ 600 sorozat tokszerkezete integrált Weaver sínnel (alumínium) vagy Remington 700 típusú rögzítőfelülettel (acél) van felszerelve.

Rendkívül tartós tokszerkezet

A CZ 600 sorozat tokszerkezetének mindegyike tartós alumíniumból vagy acélból készül, és 20000 lövés garantált élettartamú.

RENDKÍVÜL TARTÓS KIVITELEZÉS

A CZ 600-as sorozat fém alkatrészeinek felülete a CZ új BobOx kémiai hőkezeléssel ellátott, amely kemény, tartós és korrózióálló felületet biztosít.

RENDELHETŐ ÜZLETEINKBEN!

       

      Tovább a termékre!