Beretta

 

ÉLESÍTSD AZ ÖSZTÖNEID!

A BRX1 az első Beretta golyós vadászpuska.

A Beretta belépett a golyós vadászpuskák világába egy egyenes húzású, forradalmian új megoldásokat hordozó fegyvert hozva létre, amely magában foglalja a Beretta valamennyi tapasztalatát, amelyet a katonai és polgári fegyvertervezésben eltöltött évek során szerzett.

A BRX1 maximális gyorsaságot, pontosságot, biztonságot és könnyű kezelhetőséget garantál nagy számú lövés és újratöltés esetén is: állandóság, ösztönösség, megbízhatóság és minden, amire szüksége lehet a fegyverétől.

GYORSASÁG

A BRX1 gyorsabb, könnyebb és így ösztönösebb használatot tesz lehetővé, köszönhetően az egyenes húzású rendszernek, a kiváló ergonómiának és kiegyensúlyozásnak.

Emellett soha nem látott egyszerűségű a kaliberváltás, a jobb- és balkezes használat átváltása és a több fokozatú elsütési erő beállítása.

PONTOSSÁG

A fegyvercső és a töltényűr hideg kovácsolással, egy darab prémium acélból készült. A speciális réteggeometria biztosítja, hogy a cső megőrizze a megfelelő pontosságát, és garantálja, hogy minimum 3 lövés, 100 méteren 1 MOA alatt legyen. 

MEGBÍZHATÓSÁG

A katonai tapasztalatokon nyugvó, rendkívül bevált és tesztelt zárrendszer 8, illetve - magnum kaliberű fegyvereknél – 16 záróretesszel ellátott forgó fejjel rendelkezik.

Biztonságos és erős, a BRX1 sikeresen átment a NATO teszteken, amelyeket a Beretta katonai fegyvereken végeznek.

BRX1 egyenes húzású újratöltő rendszer
Zárszerkezet 8-körmös zárfejjel (16-körmös magnum kalibereknél) Cserélhető fegyvercső
3-állású kézi biztosítás:
- Lövés és újratöltés
- Blokkolt elsütőbillentyű és biztonságos töltés/ürítés
- Blokkolt elsütőbillentyű és zárdugattyú
M14-es menetes csővég 16 mm-es menetvédővel Műanyag kompozit tus funkcionális felülettel és szíjkengyel csavarral 
3 fokozatban állítható az elsütési erő (0,9 kg; 1,2 kg; 1,5 kg) Extralight® állítható tusatalp standard Betetta távtartókkal Cserélhető 5 darabos tár (magnum kalibereknél szintén 5 darabos)
A csövek választhatók irányzékkal vagy anélkül, melyek Picatinny sínnel vagy gyors kioldású szerelékkel vannak ellátva és más gyártók szerelékeivel is kompatibilisek, így például egy 17mm-es Tikka típusú felsőrészt is fel lehet szerelni a fegyverre. A közepes méretű zárdugattyú kar gombja közelebb van az elsütőbillentyűhöz a legjobb kezelés és leggyorsabb újratöltés érdekében. Cserélhető pisztolymarkolat 
Funkcionális kialakítás 
Jobb fogás és tapadás

TOVÁBB A TERMÉKRE..

 

PONTOSSÁG LÖVÉSRŐL LÖVÉSRE

A BRX1 ideális bármilyen vadászati szituációban és szélsőséges időjárási körülmények között is.

Pontosan illeszkedik a különböző típusú vadászatokhoz, így a terelő- vagy lesvadászathoz, cserkeléshez, vagy akár a hegyi vadászat távlövéseihez.

A vadászat tradíció, a vadászfegyver apáról fiúra száll, még ha valaki balkezes is, nem kell, hogy megszakadjon a hagyomány. A BRX1 tervezésekor a Beretta mérnökei a balkezes lövészek igényeit is értékelték, a reteszkar és a tölténykivető rendszer könnyen, néhány perc alatt, szerszám nélkül megfordítható.

 

SZENVEDÉLY ÉS ÉRZELEM

Több kaliber ugyanabban a puskában, melyet a cserélhető csövek, a háromféle elsütési súly-választék és a tökéletesen kétkezes kialakítású zárdugattyú biztosít. A jobb kézről bal kézre való átváltás szerszám nélkül elvégezhető, így a BRX1 egy sokoldalú, modern, moduláris fegyver, amely minden vadászati- és lövészeti szituációban megállja a helyét.

A fegyvercső a tokszerkezetben egy "V" bölcső segítségével van elhelyezve két csavarral és egy acél csapszeggel rögzítve, így lehetővé teszi a könnyű cserét kaliberváltás esetén, valamint a stabil rögzítést anélkül, hogy az optika pontosságát vagy kalibrációját veszélyeztetné.

 

 

 

A Beretta készen áll arra, hogy új fejezetet nyisson híres 500 éves történelmében.

A Beretta új irányt, új utat fog választani:


GYORS, PONTOS ÉS MEGBÍZHATÓ


A vadászok egyre többet követelnek a választott lőfegyverüktől,

miközben ragaszkodnak a megbízhatósághoz, a minőséghez, a pontossághoz és a teljesítményhez.

Ez a lőfegyver a Beretta DNS-ét hordozza magában,

így a vadászok biztosak lehetnek abban, hogy igényeik teljesülnek.

 

Hírlevél feliratkozás

 

 

 

 

Kövesd a gyártó médiacsatornáit, hogy értesülj a legfrisseb eseményekről.