CZ 557

 

Tökéletes zárdugattyús puska vadászathoz és sportlövészethez a XXI. században

A Česká Zbrojovka a.s. az 1960-as évek óta gyárt kerekhegyű lőszereket használó hosszú csövű központi gyújtású fegyvereket és a termékei mindig a legjobbak között voltak a piacon. Ez még inkább igaz a legújabb CZ 557 modell szériára, amely egyesíti a hosszú tradíciónk legjobbját a legfejlettebb kialakítással és gyártási eljárásokkal.

Ezeknek a fegyvereknek a szívét a modernizált mini Mauser zárdugattyús rendszer adja a rövid hüvelyvonóval és a rugós működtetésű hüvelykivetővel. Az első osztályú pontosság minden verziónál garantált a hidegen kovácsolt csőnek, a minimális tűrésű szigorú automatizált gyártásnak, a tökéletes ergonómiának és a teljesen állítható elsütési mechanizmusnak köszönhetően. Ennek a modell szériának a további előnyei magába foglalják a csendes és könnyen elérhető manuális biztosítást és az abszolút megbízhatóságot minden kalibernél.

Az átfogó és folyamatosan bővülő CZ 557 puska portfóliónk a vásárlók minden célcsoportja - akik kívánalmait és szükségleteit mindig készek vagyunk kielégíteni- számára vonzó lesz. Nézze meg saját maga!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: