Blog

Pulsar

2020.09.29 14:34

 

Készüljön fel az éjszakára a Pulsar termékeivel!

 

 

Pulsar Axion XM 30S hőkamera

Kaland a sötétség világában! 

Az Axion egy professzionális monokuláris kompakt méretű hőkamera, amit úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe vagy akár zsebbe, így könnyen hordozható. Kényelmes fogást és kezelhetőséget biztosít. Használható vadászathoz, felderítéshez és felfedezésre egyaránt.

A hőkamera termikus képalkotó érzékelője (320x240 pixel) nagyobb optikai nagyítást és megfigyelési távolságot biztosít (1300 m). HD AMOLED kijelzőt kapott, aminek felbontása 1024x768 pixel, így -25 °C és +40 °C között is használható képtorzulás nélkül.

Háza masszív magnéziumötvözetből készült megtartva a kis súlyt és az ergonómiát.

16 GB belső memóriával rendelkezik, így sok órányi videó-és kép rögzíthető rá.

A beépített WiFi modullal csatlakoztathatja iOS és Android készülékeit az Axionnal, és azon keresztül közvetlenül megtekinthetőek és megoszthatóak a készített média fájlok.

Az Axion modellekben használt 3200 mAh akkumulátor több, mint 4 órányi folyamatos működési időhöz elegendő. A B-Pack mini akkumulátorokat gyorsan lehet tölteni akár a mellékelt töltőállomással, akár az USB-re csatlakoztatott egységen keresztül.

További hőkamerák

Céltávcső

Kétszemes keresőtávcső

Távcső

Szerelékek

Thermion 

Accolade Helion Core FXQ

Trail

Accolade LRF Helion 2 Krypton

Trail LRF

Accolade 2 LRF Axion XQ

Trail 2 LRF

Axion XQ LRF

APEX LRF

Axion XN

 

Axion Key

 

Core FXQ

 

Quantom Lite

 

Pulsar Digex N455 éjjellátó céltávcső

Több mint 500 m éjszakai látótávolság

Kategóriájában az egyik legjobb éjszakai céltávcső. A HD felbontású kijelző és az érzékelő, a fényerő és a kontraszt beállításainak széles választékát nyújtja. A minőségi optika, a nagyítási tartomány és a hold nélküli éjszakákon használható erős beépített infravörös fényvető eszköz teszi a Digex-et tökéletes eszközé az észlelésekhez. A legmodernebb elektronikai alkatrészek és a jelfeldolgozó algoritmusok garantálják a legjobb éjszakai megfigyeléseket.

A távcső fém burkolata masszív és egyszerre könnyű. A kopásgátló bevonat éveken át megőrzi a Digex külsejét.

Beépített videó- és hangrögzítővel rendelkezik, amely képes HD minőségben felvételt készíteni. A rögzített anyagokat Wi-Fi-n és vezetékes kapcsolaton keresztül mentheti le számítógépére vagy mobilkészülékére.

A beépített WiFi modullal a Stream Vision ingyenes alkalmazással csatlakoztathatja iOS és Android készülékeit a Digex-szel, és azon keresztül közvetlenül valós időben megtekinthetőek és megoszthatóak a készített média fájlok.

Az érzékelő 1280x720 HD CMOS nagy felbontású részlet gazdag képet ad a rendkívül érzékeny szenzorjának köszönhetően.

A zoomot fokozatosan 4x-res nagyításról 16x-osra két lépésben vagy folyamatosan lehet állítani, hogy optimális, személyre szabott legyen minden helyzetben.

Kép a képben mód a kijelző 10%-át elfoglaló nagyított kép, mely lehetővé teszi a felhasználó számára a célzást.

A Digex IPX7 szabvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen vízálló 30 percig, 1 méter mélyen.

A Digex típusú éjjellátókat APS2/APS3 Li-Ion akkumulátor látja el, az egyik beépített, a másik pedig a tartójában található. Ha a tartóban lévő lemerül, automatikusan átkapcsol a beépítettre, így biztosítva a folyamatos működést.

 

További éjjellátók

 

Céltávcső Előtétek

Keresők

Digex

Forward Forward FN

Digisight Ultra

Challenger GS

Digisight Ultra LRF

Edge GS