Blog

Meopta

2020.11.26 11:24

 

Precíziós optikai eszközök elérhető áron

 


 

Meopta - precíziós optika 1933 óta

A világ legjobb optikáinak gyártásában töltött 85 év alatt tudjuk, hogy lehet maximalizálni a fényáteresztést, a vizuális tisztaságot és az optikai kiválóságot. A legjobb vadászat is telhet a legrosszabb fény- és időjárási körülmények között. A hajnal, a felhőzet, a köd, az eső, a hó vagy az éjszaka nem törődik azzal, hogy egy aranyérmes bak-trófeát szeretne felállítani.. ..de köszönjük megcsináljuk.

Válassza ki az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő terméket. A vadászok imádni fogják a céltávcsöveink széles választékát, melyeket lövésre terveztek, rövid és nagy távolságoktól függetlenül minden helyzetre. A természet lenyűgöző részleteiben történő megfigyeléséhez a kereső távcsöveink vagy a spektív távcsöveink több típusa közül választhat. A Meopta itt van hogy biztosítja a jobb látást a világra.

 

A MEOPTA-ról

A Meopta egy nemzetközi vállalat, amelynek nagy hagyománya van a világszínvonalú optikai, opto-mechanikus és optoelektronikai termékek fejlesztésében, gyártásában és összeszerelésében. A Meopta korszerű tervezési, mérnöki, gyártási és összeszerelési technológiája lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa az ipari, katonai és fogyasztói piacoknak.

 

MEOPTA - OPTIKA, S.R.O.

Székhelye Prerov, Csehország. Ez a korszerű létesítmény kutatási és fejlesztési, mérnöki, bevonat-tervezési, gyártási és igazgatási irodáknak ad otthont. A termék tervezésének minden szempontját gondosan figyelemmel kísérjük, miközben minden alkatrészt a teljes minőség-ellenőrzési szabványainknak megfelelően gyártunk.

Az ipar egyik legjobban képzett munkaerejével büszkélkedő Meopta fejleszti és gyártja a világ technológiailag legfejlettebb, nagy teljesítményű termékeit.

 

 

 

TÖKÉLETES OPTIKA

 

HD OPTIKAI ELEMEK

 

Különleges optikai tulajdonságainak köszönhetően a fluoriddal bevont üveg lehetővé teszi, hogy lényegesen kevesebb legyen a színbeli eltérés, mint a hagyományos optikai anyagokkal bevont üvegeknél. Gyakorlatban, ez azt jelenti, hogy korlátozza a színes "aurákat" a megfigyelt tárgyak kontúrjai mentén, és fokozza színhűségét. 

Nagyon sok vadászat és megfigyelési tevékenység rossz látási körülmények között történik. Hajnalban, ködben, esőben, szürkületben vagy éjszaka. Ilyen helyzetekben teszi lehetővé a Meopta távcsövek csúcstechnológiája a kényelmes, nyugodt megfigyelést és ezáltal több időt tölthet hobbijával.

A modern technológia lehetővé teszi a pontos, precíz, kifinomult bevonattal ellátott távcsöveket. Növelik a fényáteresztést a lehető legmagasabb mértékben - akár 99,8%. Leegyszerűsítve: céljuk, hogy a MeoBright és MeoLux az egyik legjobb társ legyen a szenvedélyes vadászoknak, sportlövőknek, turistáknak és a természet kedvelőinek.

30 ÉV HOSSZABBÍTOTT GARANCIA

 

A Meopta az optikai tökéletességre, a hagyományokra és a tapasztalatokra épül, ezért a kiválasztott termékekre 30 év meghosszabbított garanciát kínál. A garancia meghosszabbítására regisztrálni kell a terméket. Részletek és a regisztrációs űrlap elérhető a következő címen: www.meoptasportsoptics.com

 

A legújabb fejlesztése a MeoLux bevonat, ami még jobb fényáteresztést eredményez és minimalizálja a nem kívánt reflexiót. Minden optikai elem a MeoStar R2 távcsőnél MeoLux fényvisszaverő bevonattal van ellátva, amely sötétben történő megfigyelésre optimalizált és 93–95% -os integrált fényáteresztést biztosít a távcső teljes terjedelmében. Köszönhetően ennek az újdonságnak a MeoStar R2 távcsövek a világ legjobb fényáteresztő képességével büszkélkedhetnek. Ami a teljesítményt illeti, a MeoStar R2 távcsöveknél rendelkezésre állnak a legmodernebb fejlesztések. Az új speciális MeoLux fényvisszaverő bevonatok lehetővé teszik a természet megfigyelését és a vadászatot szürkületben és tiszta éjszakákon.

 

 

KOPÁSGÁTLÓ LENCSEBEVONAT

 

Az ion technológiával felvitt szilícium bevonat védi a lencse külső felületét a karcolás és a kopás ellen terep körülmények között is.

CSÚCSMINŐSÉGŰ ANTI-REFLEKTÍV BEVONATOK

 

A MeoStar R1, a MeoPro, az Optika6, a MeoStar B1.1 és a MeoStar S2 MeoBright minden optikai eleme fényvisszaverővel van ellátva a legkorszerűbb bevonat technológia alkalmazásával. Ez biztosítja a 99,7% -os fényáteresztést minden optikai lencsének. Ez a Meopta termékeknek kiemelkedő fényt ad nem kívánt visszaverődések nélkül. A MeoBright bevonat használata vadászati, természetfigyelő területen hozzájárul a Meopta termékek lenyűgöző minőségéhez.

 

HIDROFÓBUS LENCSEBEVONAT

 

A speciális hidrofób bevonatok taszítják a vizet, a port és a zsírt a lencse felületéről, amely segít fenntartani a tiszta, ragyogó képet. Ezeken alapul a „lótusz-effektus” specifikus mikroszkópos bevonat, mely megakadályozza a nem kívánt por vagy vízrészecskék tapadását az üveg felületén. Az optikai elemek MeoDrop bevonattal könnyen tisztíthatók és nem kenődnek el.