Blog

SteelAction

2021.04.23 10:37

 

Steel Action vadászpuska Németországból

A vadászat

Az évezredek során kialakult mesterség a modern társadalomban is megtalálja a helyét. Az új vadászati kihívások jól átgondolt vadászati stratégiákat igényelnek, amelyek viszont a legjobb eszközöket követelik meg. A kiváló felszereltség nem zárja ki a hagyományos értékeket és anyagokat. A Steel Action egyenes húzású ismétlő puskái korszerű, modern technológiát kínálnak fából és acélból.


Steel-Action HS és HM modelljeink

 


A Steel Action HS és HM modellek (Hunting Short és Hunting Medium) modern vadászpuskák, amelyek robusztus acélszerkezetet, forgófejes zárat és egyenes húzású technológiát ötvöznek.


A fegyver minden fémalkatrésze nagy szilárdságú acélból készül, nitrokarburált felülettel, ami az alkatrészeket kopás- és korrózióállóvá teszi. A tokszerkezet a beépített Picatinny-sínnel és a szilárdan becsavart csővel garantálja a nagy pontosságot. Az egyszerűen kialakított zárószerkezet szerszámok nélkül szétszerelhető tisztítás és kenés céljából. A kétsoros acél tára gyorsan cserélhető és felülről tölthető.

A részletekre való odafigyeléssel

A nagy szilárdságú, edzett acélból készült tokszerkezet a Picatinny-sínnel és a szilárdan becsavart csővel együtt garantálja a maximális pontosságot. A nagyméretű kivetőnyílás lehetővé teszi a puska felülről történő újratöltését. A Steel Action (nitrokarburált acélból készült) távcsőszerelék két oldalsó karral könnyen rögzíthető a fegyverhez. A teljesen személyre szabható, magasságban és oldalirányban egyaránt állítható álltámasz egyedülálló vadásztárssá teszi a Steel Actiont, így már a kezdettől fogva úgy illeszkedik, mint egy kesztyű.
Állítható elsütőbillentyűje minden vadásznak az optimális, egyéni elhúzási erőt kínálja. Az 500 és 2500 gramm között állítható ravaszhúzási ellenállásnak köszönhetően mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb beállítást. Precíziós cerélhető csőszájfék, amely optimálisan alkalmazható akár a menetes cső védelmeként. A tus az egyik vadásznak egyszerű és robusztus, a másiknak a természetes szépség és az egyéniség kifejezése. A szakértők által formázott funkcionális vadászpuskatus kínálatunk nem hagy kívánnivalót maga után. A négyféle osztályzott fából készült tus válsztékból mindenki megtalálja a számára megfizethető, személyes kedvencét.