Blog

Beretta Ultraleggero

2021.05.31 12:18

 

ULTRALEGGERO - A legkönnyebb bock puska a mezőnyben

Az Ultraleggero egy teljesen új fejezetet nyit a könnyű bock puskák történetében, mely minden eddigi képzeletet felülmúlóan feszegeti a tervezés határait; az acél tokszerkezet szilárdságát és megbízhatóságát nyújtja, de rendkívül alacsony súly mellett, amit korábban csak az alumínium alkalmazásával lehetett elérni. A legkorszerűbb mérnöki technikák alkalmazásának köszönhetően a Beretta "csontvázasította" a tokot és csak azokat a szerkezeti elemeket tartalmazza, amelyek elengedhetetlenek ennek a puskának az ellenállóságához és teljesítményéhez. Az eredmény egy könnyű, mégis masszív puska, amely ideális azon vadászok számára, akik egy gyorsan kezelhető fegyvert keresnek és a lehető leggyorsabban akarnak reagálni a vadászat során. Élvezze a vadászatot, a fegyver súlya többé nem lesz teher.

A KÖNNYEDSÉG EREJE.
2,8 KG 24" COLOS CSŐVEL

MINDEN LŐSZERHEZ ALKALMAS TÖLTÉNYŰR

76 mm-es töltényűr Magnum lőszerek használatához, legyen szó ólomlövedékről, acéllövedékről vagy akár acél HP lövedékről.

A LEGKÖNNYEBB ACÉL PUSKA

Köszönhetően a faragott acél váznak, az oldalsó bordák nélküli OCHP csöveknek, a megnövelt üreggel ellátott tusnak, az alumínium előagy-rendszernek és a sátorvasnak, az Ultraleggero a legkönnyebb bock puska a piaon .

INNOVATÍV DESIGN

Korszerű Techno-polimer gravírozással készült virágmotívum díszítés.