Beretta Tartalmak

...1526-ban

A Beretta termékeket már az 1500-as évek elején gyártották, és a Velencei Köztársaság kiválóságuk miatt választotta őket. Ahogy a Beretta név a kompromisszumok nélküli minőséget, a formatervezést, az anyagok, a konstrukció és a teljesítmény szinonimájává vált, a hír elterjedt az olasz határokon túlra is, és olyan hagyományt teremtett, amely tizenöt generáción keresztül töretlenül folytatódott.

Az 1800-as évek elején Pietro Antonio Beretta (1791 - 1853) az állandó háborúk és a külföldi uralom okozta nehézségek ellenére beutazta egész Olaszországot, hogy bemutassa termékeinek kiváló minőségét és megrendeléseket gyűjtsön. Pietro Antonio fia, Giuseppe (1840 - 1903) folytatta az apja által megkezdett fáradságos munkát,és nemzetközi forgalmazás révén új lehetőségeket teremtett a vállalat számára.

1900-as évek eleje


Az 1900-as évek elején Pietro (1870 - 1957) vette át a vállalat irányítását, korszerűsített gyártási módszereket, számos szabadalmat vezetett be a mechanizmusokra és az egyszerűsített konstrukcióra, következésképpen a Berettát, az első olasz lőfegyvergyártót a világ egyik legmodernebb lőfegyvergyártó üzemévé tette. A modernizációs folyamatot a fiai, Giuseppe (1906 - 1993) és Carlo (1908 - 1984) folytatták, biztosítva a vállalat multinacionális jellegét, számos európai országban és az Egyesült Államokban folytatott kereskedelmi és gyártási tevékenységgel. Ezek az erőfeszítések sikeres vállalkozásokat hoztak létre a katonai, a rendvédelmi és a magánszektorban.

Beretta napjainkban


Ma, Ugo Gussalli Beretta és fiai, Pietro és Franco vezetésével a Beretta évszázados tapasztalatokkal a háta mögött vág neki a 3. évezrednek. Ez a tapasztalat, a technológiába, a szervezetbe és a növekvő termékcsaládokba történő befektetésekkel kombinálva, felkészítette a Berettát a 21. század globális piacának igényeire. Kompromisszumok nélküli minőség. A minőség iránti teljes elkötelezettség alapértékét Bartolomeo Beretta közel öt évszázaddal ezelőtt alapozta meg, és ez ma is a vállalatuk alapköve. Küldetésük alapvető részeként ez továbbra is a Beretta világméretű sikerének változatlan kulcsa.

Az elmúlt évtizedekben, Ugo Gussalli Beretta vezetésével a cég székhelyet nyitott az Egyesült Államokban, a fegyverpiacon, elnyerte a modern történelem legnagyobb katonai szerződését, amikor a 92FS pisztoly az amerikai fegyveres erők hivatalos kézifegyverévé vált, és olyan termékdiverzifikációba kezdett, amelynek köszönhetően a cég immár nem csak fegyverekkel lépett be a piacra, hanem ruházattal, kiegészítőkkel és szabadidős termékcsaláddal is.

 

 

2020 TAVASZ

 

Brescia városát az egyik leginkább érintette a COVID-19 vészhelyzet. Itt, a Berettánál, a vészhelyzet kezdettől fogva fenállt. Ezért gyárunk az elsők között volt, akiknek be kellett zárniuk, hogy megvédjék dolgozóik egészségét, majd fokozatosan meg kellett tervezni a biztonságos újranyitást.

 

 

 

Vásárold meg Beretta ruházatunkat most nagy kedvezménnyel a készlet erejéig!

Nézz körül Beretta fegyver kínálatunk között!