Blog

Geco újdonságok

2020.06.05 14:01

 

Ajándék füldugó a GECO lőszerek mellé!

FÜLBE HELYEZHETŐ IMPULZUSZAJ ELLENI FÜLVÉDŐ

A GECO új,  impulzuszaj elleni füldugója kiváló zajcsökkentési teljesítményt nyújt egy újrafelhasználható csúcskategóriás  termékben.

A fülvédő szabadalmaztatott impulzusszűrési technológiája

166 dB-es impulzuszajig használható és 33 dB-es csillapítást biztosít. Amint megszűnik a zaj, a füldugók csak minimálisan tompítják a hangot, így lehetővé teszik a környezeti hangok hallását.

A GECO füldugó főbb jellemzői:

 

  • A káros impulzuszajok csökkentése akár 33 dB-lel
  • Tartós csillapítás (19 dB (SNR)) beszélgetés közben vagy lövésmentes időszakokban
  • Tartozék alumínium szállító / tároló tok
  • Nincs szükség elemekre, nincs benne elektronika
  • 2 pár füldugó M és L méretben

GECO STAR

A GECO STAR ólommentes deformálódó lövedék a maximális behatolási mélységre és nagy tömegmegtartásra lett hangolva. Az üreges hegynek köszönthetően a lövedék megbízhatóan deformálódik szinte minden vadászati távolságon. A magas pontossága elsősorban a teljesítményhornyoknak és a minimális tűrésű korszerű gyártásnak köszönhető. A GECO STAR egy optimális lövedék minden olyan vadász számára, akik ólommentes lövedékkel vadásznak és szeretnék minimalizálni a sérülést a vadban. A GECO STAR kimondottan jól illeszkedik a kis- és középméretű vadak vadászatához.

A GECO ólommentes vonala bővült ezzel az újdonsággal, amely további felxibilitást kínál a használat során. Az alkalmazási területtől függően akár az ólommentes széteső GECO ZERO lövedék, vagy akár a tömegtartó GECO STAR deformálódó lövedék is használható. A jövőben több kalibert is tervez a gyártó belőle.

 

GECO PLUS

Az új GECO PLUS a legújabb technológia felhasználásával készült precíz lövedék. A GECO kötési technikáját egy rendkívül erős forrasztási pont jellemzi a lövedékmag és a köpeny között.
Ennek eredményeként a GECO PLUS minimális repeszhatással gombásodik és kiváló behatolást biztosít még nagyvadak vagy csonttal való ütközés esetén is. A töréspontok láthatóan ellenőrzik a köpeny deformációját és biztosítják a lövedék hatékonyságát.

 

GECO EXPRESS

Az új GECO EXPRESS lövedék lapos röppályát, nagy lövedék sebességet és gyors energia átadást biztosít - mindez egy új egyedülálló GECO desingban. Az áramvonalas lövedékforma az új GECO EXPRESS haggyel kombinálva rendkívül pontos nagy távolságú lövéseket tesz lehetővé a célzó pont korrigálása nélkül.
A köpeny kialakítása nagy lövedék sebességet tesz lehetővé, amely egészen a célig megmarad és rendkívül nagy becsapődási energiát eredményez a tiszta leterítéshez.