Blog

Hi-light

2020.07.10 15:27

 

Új Hi-light nagy teljesítményű, háromszínű lámpa szett vadászathoz.

 

 

     
   
     
     
 
  A vadászati tapasztalatok alapján a vadak a piros és a zöld színt jobban elviselik, mint a fehéret. A vadászat során ezért különböző színű kupakokat tesznek fel a vadászok a lámpáik lencséire. A csere hangos és időigényes lehet, ami akadályozhatja a vadászt, hogy halkan és gyorsan reagáljon, ha a helyzet úgy kívánja.  
     
      
 
     
  A Hi-light lámpákat úgy gyártották, hogy 3 darab különálló, különböző színű CREE LED van beépítve a fókuszálható lencse mögé, melyeket egy mozdulattal át lehet váltani egy finom halk működésű kapcsolóval. Mindhárom LED nagy teljesítményű, így a lámpa fényereje bármelyik színt használva egyforma erősen világít. Élettartamuk 50000 óra.  A ledek nagy előnye továbbá, hogy ha az egyik esetleg meghibásodna, akkor a másik kettő használható, így biztosan nem marad fény nélkül a felhasználó, más gyártók lámpáival ellentétben, ahol egy led dióda adja fényforrást.  
     
    
  Kapcsolói megbízhatóan és csendesen működnek. A bekapcsoló gomb a lámpa hátulján található, szinte hangtalan működésű, töltöttségjelző led van rajta és szabályzójával könnyen és pontosan be lehet állítani a kívánt fényerőt. A cserélhető lengőkapcsólót, amely szintén fokozatmentesen állítható fényerőszabályzóval van ellátva, a fegyverre akár fixen felragasztható és flexibilis kábele miatt tetszőleges méretre állítható, a szett tartalmazza, ahogyan az állítható mágneses szereléket, a csuklópántot és a hálózati töltőt is.  
     
     
 
     
  Akkumulátora 3000mAh-ás teljesítménye körülbelül 1,5 órán át üzemelteti a lámpát legnagyobb fényerőn. Hálózati töltőjén zöld led jelzi a töltés befejeztét. Erős alumínium házzal rendelkezik, ami növeli az ütésálló képességet, így nem kell tartani sérüléstől ha véletlenül leesik akár 1,5 méterről is. Tömítéseinek köszönhetően IP68-as szabványnak megfelelő vízálló tulajdonsága is előnyös lehet például kedvezőtlen időjárás esetén.