Blog

CZ 557 széria

2020.09.23 08:41


Tökéletes zárdugattyús puska vadászatra és lövészetre XXI. században

 

A Česká Zbrojovka a.s. az 1960-as évek óta gyárt kerekhegyű lőszereket használó hosszú csövű központi gyújtású fegyvereket és a termékei mindig a legjobbak között voltak a piacon. Ez még inkább igaz a legújabb CZ 557 modell szériára, amely egyesíti a hosszú tradíciónk legjobbját a legfejlettebb kialakítással és gyártási eljárásokkal.

Ezeknek a fegyvereknek a szívét a modernizált mini Mauser zárdugattyús rendszer adja a rövid hüvelyvonóval és a rugós működtetésű hüvelykivetővel. Az első osztályú pontosság minden verziónál garantált a hidegen kovácsolt csőnek, a minimális tűrésű szigorú automatizált gyártásnak, a tökéletes ergonómiának és a teljesen állítható elsütési mechanizmusnak köszönhetően. Ennek a modell szériának a további előnyei magába foglalják a csendes és könnyen elérhető manuális biztosítást és az abszolút megbízhatóságot minden kalibernél.

Az átfogó és folyamatosan bővülő CZ 557 puska portfóliónk a vásárlók minden célcsoportja - akik kívánalmait és szükségleteit mindig készek vagyunk kielégíteni- számára vonzó lesz. Nézze meg saját maga!

 

Rendkívül pontos hidegen kovácsolt cső

Tökéletes ergonómia

Teljesen állítható elsütőbillentyű az alap verzión

A csőfurat hidegen való kovácsolásának legigényesebb, legprecízebb és legköltségesebb eljárása irányítja a szálak áramlását, ami pozitívan befolyásolja a cső pontosságát és élettartamát.

A tökéletes fegyver ergonómia fontos az intuitív ellenőrzéshez, anélkül, hogy vizuálisan rá kellene nézni vagy meg kellene érinteni a kezelőszerveket.

A mozgás, elsütési erő, túlhúzás és a fellazítás állítása az elsütő szerkezetnél már az alapverziónál is lehetséges.

Szélerősség szerint állítható hátsó irányzék

Száloptikás első irányzék

A szélerősség szerint állítható hátsó irányzék kombinálva van a magasságban állítható száloptikás első irányzékkal és így biztosít pontos célzást a fegyvernek.

 

 

Az irányzékban lévő optikai szál összegyűjti a környezeti fényt és a keresztmetszeti részében koncentrálja. A környező tárgyakhoz képest fényesebben világít, javítja és rendkívül felgyorsítja a célzási orientációt, és jelentősen csökkenti a célzáshoz szükséges időt.

 

 

 

 

Tovább a termékre!