Blog

CZ 2021 újdonságok

2021.02.05 10:27

 

Újdonságok a CZ-nél 2021-ben


Minden év elején a Ceska zbrojovka (CZ) frissíti a termékcsaládját. A 2021-es CZ portfólió számos új pisztollyal és fegyvernel bővült. Ugyanakkor megszüntették néhány termékük gyártását.

Újdonságok a pisztolyok terén

 

CZ P-10 OPTICS-READY ÉS  SUPPRESSOR-READY MODELLEK

A CZ P-10 C OR egy kompakt, optikára kész modell, amelyet tavaly adtak ki. 2021-re kiadják az új, teljes méretű CZ P-10 F OR és subcompact CZ P-10 S OR változatokat. Azok a CZ P-10 rajongók, akik előnyben részesítik a piros pont irányzékok használatát,-ami jelentősen meggyorsítja a célzást és javítja a tájékozódást kedvezőtlen fényviszonyok között - minden bizonnyal örömmel fogják fogadni ezt a funkciót a CZ P-10 sorozat szinte minden modelljénél.

Bővítették a striker elsütésű, polimer tokos CZ P-10 pisztolyok kínálatát új modellekkel, amelyeken az optika egyszerű felszereléséhez módosított szánt kombináltak egy meghosszabbított, menetes csővel a hangtompító felszereléséhez. Az OR SR rövidítések e modellek nevében azt jelentik, hogy a fegyver optika és hangtompító felszerelésére készen áll. Teljes méretű CZ P-10 F OR SR, a fél-kompakt CZ P-10 SC OR SR a formátumban kaphatók. A kompakt CZ P-10 C, VAGY CZ P-10C SR jelzéssel lesz kapható, ami a hangtompító felszerelhetőségét jelzi. Hangtompító használata hamarosan legalizálva lesz a CZ szülőföldjén Csehországban. Ez nemcsak a lövészek, hanem a lőterek közelében élő lakosok és a vadon élő állatok számára is örvendetes hír.

 

CZ P-10 F MÁR ELÉRHETŐ 45 AUTO KALIBERBEN

A CZ P-10 család további kiegészítése a .45 Auto kaliberű teljes méretű modell - a CZ P-10 F .45 Auto. Annak ellenére, hogy nagyobb teljesítményű lőszert használ, a fegyver mérete nem növekszik jelentősen. Új .45-ős kaliberű fegyverünk lenyűgöző 13+1 kapacitással rendelkezik, ami meghaladja a kategóriája átlagát, kivételes működőképességével és kiváló ergonómiájával felülmúlja a versenytársait.

 

CZ P-07/09 HANGTOMPÍTÓ ELŐKÉSZÍTÉSEL

A kakasos elsütésű CZ P-07/09 polimer vázú pisztolyok rajongói számára két hangtompító előkészítéses (Suppressor-Ready) modellt adtak ki:  A CZ P-07 SR és CZ P-09 SR–t.

 

 

CZ 75 P-01 STEEL BLACK 

A teljes acél pisztolysorozat, amely tavaly mutatta be a CZ TS 2 sport speciális sorozatát, szintén gazdagodott  a vonzó CZ 75 P-01 STEEL BLACK kompakt modellel, ami ideális fegyver a mindennapi (rejtett) hordáshoz.

 

 

Golyós fegyverek

 

CZ 457 STAINLESS

Három új termékkel bővült a népszerű CZ 457 peremgyújtású fegyver-paletta. Az első az új CZ 457 STAINLESS modell. Ez a .22 LR kaliberű puska vékony falú, rozsdamentes acél csővel van ellátva, és különösen alkalmas terepen történő használatra. Tartós polimer tusán attraktív digitális álca mintázat van.

 

 

CZ 457 SYNTHETIC SET 

A CZ 457 SYNTHETIC SET úgy jött létre, hogy a tavaly bemutatott CZ 457 SYNTHETIC fegyvert és a kifejezetten CZ lőfegyverekhez kifejlesztett új CZ távcsövet kombinálták. Ez az első olyan csomag, amit összeállított A CZ, és amely mind a puskát, mind az optikát tartalmazza. Csak csomagold ki és célozz! (A CZ SCOPE 3–9 × 42 céltávcső külön is megvásárolható.)

 

CZ 457 AT-ONE 

A következő újdonság a CZ 457 AT-ONE modell, amely korábban csak a CZ-USA választékában volt elérhető. Ez a .22 LR kaliberű  sportmodell,  MATCH tölténykamrával ellátott Varmint csővel van felszerelve. A masszív laminált fa tus alapanyagát a jól ismert amerikai Boyds gyártja: A tus könnyen állítható pofadékkal és tusatalppal rendelkezik.

 

CZ 557 RANGER - korlátozott ideig elérhető

A CZ 557 RANGER egy speciális, korlátozott ideig elérhető fegyver. Választhat fa vagy polimer tussal készülő modell között. Számos innovatív megoldást tartalmaz az európai vadászok igényeihez igazítva.

Sörétes fegyver

Sokéves távollét után a sörétes puskák visszatértek a CZ portfóliójába! Most a CZ-USA Field Sports sorozat nyolc 12-es kaliberű sörétes modellje közül tud választani. Négy bock típusú sörétes, két nem gázműködtetéses (inertia) rendszerű félautomata fegyver, és két pumpás akciójú sörétes puska közül választhatnak.

Modell választék:

CZ SUPREME FIELD

CZ REDHEAD PREMIER

CZ DRAKE CZ ALL AMERICAN

CZ 1012

CZ 1012 SYNTHETIC

CZ 612 HOME DEFENSE

CZ 612 FIELD

 

 

Megszűnt modellek

 

527 széria 557 széria Pisztoly
Synthetic Lux balkezes 75 SP-01 Shadow orange
American Range Rifle
Varmint MTR American/American balkezes
Varmint Laminated Varmint Laminated
Varmint Predator
Green Valley
Grey
Sunset